Cromsoft Oy

 

Cromsoft Oy Räätälöidyt ohjelmistot

Cromsoft Oy:n tapa toimia on erilainen. Me tutustumme asiakkaan liiketoimintaan ja prosesseihin ja automatisoimme suuren osan asiakkaan toiveiden mukaan,  ja lopputuloksena syntyy järjestelmä, mikä vastaa yrityksesi tarpeita. Meillä ei pelata arvioilla, vaan laskemme projektille kiinteän hinnan toteutukselle, joka pitää.

 

Tässä muutamia syitä valita Cromsoft Oy:n ohjelmisto.

 

Helppokäyttöinen

Cromsoft Oy:n ohjelmistojen toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen ja sama logiikka on käytössä kaikessa tiedon käsittelyssä. Kun osaat tehdä yhden asian, osaat tehdä sillä kaiken.

 

Monipuolinen

Cromsoft Oy ohjelmistojen avulla hoidat yhdellä ja samalla järjestelmällä yrityksen kaikki tiedonhallinnan tarpeet ilman exceleitä ja ylimääräisiä integraatioita.

 

Markkinoiden Joustavin.

Cromsoft Oy ohjemistot on markkinoiden joustavin toiminnanohjausjärjestelmä. Se taipuu mihin tahansa ja toimii lähes missä tahansa käyttöjärjestelmässä selaimen välityksellä.

Lisäksi ohjelmistosta on olemassa myös .Net versio, mikä toimii Windows(XP,7,8.10)  työasemilla ilman selainta ja mahdollistaa RDP Citrix ympäristön AD integraatiolla.

 

Kokonaiskustannus tiedossa etukäteen

Cromsoft Oy:n Ohjelmistot tarjotaan aina kiinteällä hinnalla, joka sisältää kaiken. Ei yllätyksiä. Täysimittainen asiakaskohtainen järjestelmä hankkeen koosta ja moduuleista riippuen maksaa noin 10 000 – 150 000 euroa. Järjestelmä tuo toimintaan kaiken kaivatun hyödyn.

 

Innovatiivinen uusi teknologia

Cromsoft Oy ohjelmistot mahdollistaa ns. Hybrid Cloud käytön, eli ohjelma toimii ilman selainta asiakkaan palvelimilla ja työasemissa .Net versiona ja/tai Web teknologialla selaimessa.

Cromsoft Oy Ohjelmistojen uudet versiot perustuu web-pohjaiseen teknologiaan ja arkkitehtuuriin. Cromsoft Oy ohjelmistot ovat uusinta teknologiaa ja rakennettu alusta pitäen nykyisiä ja tulevia vaatimuksia vastaaviksi. Käytämme ohjelmistoissa suomessa kehitettyä Vaadin alustaa.